Laatste alarmering:
Datum 21|02 Tijd 19:06:54 (inci-10) Brandgerucht Koningin Julianastraat Smilde 038333 Prio Middel Eenheid | Smilde - TS 28-11 Brandweer Midden Drenthe Drenthe
vrijdag 23 februari 2018

DONDERDAG 31|08

Feestelijke middag rondom Spiekvijver in Beilen

Kinderen uit Beilen kunnen die middag vanaf 15:00 uur deelnemen aan allerlei activiteiten zoals visles, een klimaatspeurtocht, rondleidingen bij de dierenweide en waterdiertjes zoeken

BEILEN - Op vrijdagmiddag 15 september om 14:30 uur laat wethouder Gert Jan Bent, samen met bestuurder Herman Odink van waterschap Drents Overijsselse Delta, nieuwe vissen zwemmen in de Spiekvijver in Beilen. Aansluitend is er voor kinderen van 4 tot 12 jaar een leerzame middag bij de Spiekvijver en dierenweide 'Het Stroomdal'.

 

"De Spiekvijver is helemaal opgeknapt, we hebben de vijver laten baggeren en ook de oevers zijn opgeknapt en opnieuw ingericht. Dat vinden we als gemeente en waterschap een feestje waard", aldus de wethouder. Met deze middag rondt de gemeente de opknapbeurt van de vijvers bij 't Spiek en De Made in Beilen af.

 

Leerzame middag

De gemeente Midden-Drenthe heeft, samen met het waterschap, Stichting Dierenweide Stroomdal, Hengelsportfederatie Groningen Drenthe en JOGG Midden-Drenthe een educatief programma gemaakt voor de jeugd. Kinderen uit Beilen kunnen die middag vanaf 15:00 uur deelnemen aan allerlei activiteiten zoals visles, een klimaatspeurtocht, rondleidingen bij de dierenweide en waterdiertjes zoeken. Bij JOGG Midden-Drenthe kunnen kinderen een gezonde snack en drankje maken.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie