Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 09:27:01 (inci-01) Brand Wegvervoer (auto) A28 Re,0 Beilen 038331 Prio Hoog Eenheid | Beilen - Blusgroep A Brandweer Midden Drenthe...
woensdag 24 oktober 2018

WOENSDAG 10|01

Gemeente Midden-Drenthe organiseert tweede avond culturele gemeente

De gemeente nodigt verenigingen, instanties, het onderwijs, maar ook individuele inwoners uit om het culturele jaar (september 2019 / september 2020) verder vorm te geven

WESTERBORK - Op dinsdagavond 16 januari a.s. organiseert de gemeente een vervolgbijeenkomst om te brainstormen over Culturele Gemeente van Drenthe. Eind november 2017 was de eerste brainstormavond.

 

Welkom!
De gemeente nodigt verenigingen, instanties, het onderwijs, maar ook individuele inwoners uit om het culturele jaar (september 2019 / september 2020) verder vorm te geven.

 

Terugblik 27 november
De eerste brainstormavond op 27 november heeft fantastische ideeën ingebracht! Misschien zijn in de afgelopen weken nieuwe ideeën bedacht? Het zou zo maar kunnen. Het is nu zaak om te kijken hoe we verder gaan met de ideeën en hoe we van alle verschillende activiteiten een samenhangend geheel kunnen maken.

 

Inhoud avond
Op 16 januari willen we in kaart brengen met welke ideeën we verder gaan, hoe die verspreid zijn over de gemeente én over het jaar en hoe ze op elkaar aansluiten. We willen immers dat het een groot, gezamenlijk feest wordt! De avond vindt plaats in zalencentrum Meursinge, Westerbork. Inloop vanaf 19:30 uur, start om 20:00 uur.

 

Aanmelden
In verband met de organisatie van de avond horen we graag wie we mogen verwelkomen. U kunt zich aanmelden via: m.vandenadortbos@middendrenthe.nl . Komt u met meerdere personen namens één vereniging, stichting, organisatie of school? Geef dan alle namen door.

Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie