Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:12:27 Loos Alarm Ap30 Ggz Drenthe Gebouw Weijerd Altingerweg Beilen Prio Eenheid | Beilen - Blusgroep A Brandweer Midden Drenthe...
maandag 21 januari 2019

MAANDAG 16|04

Voorverkoop abonnementen zwembad De Boskamp

WESTERBORK - Bent u van plan om een zwemabonnement voor de Boskamp in Westerbork te kopen? Kom naar de voorverkoop op dinsdag 24 en donderdag 26 april. Op die dagen kunt u tussen 16.00 tot 20.00 uur met 10% korting een periodekaart en bijbehorende bijkaart aanschaffen.

 

Net zoals vorig jaar organiseren we een voorverkoop van abonnementen aan de kassa van zwembad De Boskamp in Westerbork. Het zwembad gaat open op zaterdag 28 april a.s. Vanaf dat moment geldt het normale tarief.

 

Periode- en bijkaarten
De abonnementen zijn behalve in zwembad De Boskamp ook geldig in de overdekte zwembaden De Smelte in Smilde en De Peppel in Beilen.

 

Gratis entree!
Op zaterdag 28 april gaan de deuren van zwembad De Boskamp om 12.00 uur weer open. De toegang is in het openingsweekend van het nieuwe seizoen gratis!

 

Vorig seizoen
Vorig jaar werden tijdens de voorverkoop in totaal 400 abonnementen verkocht. Het zwembad trok in de zomer van 2017 ruim 25.000 bezoekers.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie