Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 00:10:38 (bnn-01) Buitensluiting Hekstraat Beilen 038331 Prio Middel Eenheid | Beilen - Blusgroep B Brandweer Midden Drenthe...
maandag 12 april 2021
TOP NIEUWS

ZONDAG 10|01

ELP - Zondagavond 10 januari rond 18.05 uur is brand ontstaan in een hooizolder aan de Schapendrift in Elp.

 

Bij aankomst van de brandweer bleek dat een hooizolder en een stuk van het dak in brand stond. In de schuur lag een opslag aan hooi waardoor de brandweer opschaalde naar het sein 'middel brand'. Dat betekent dat meerdere brandweerwagens naar de brand komen om het te blussen.

 

De brandweer heeft met meerdere manschappen de brand geblust. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet duidelijk. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

ZONDAG 27|12

HOOGHALEN - Zondagmorgen 27 december rond 10.50 uur is een automobilist tegen een omgewaaide boom gebotst aan de Zwiggelterweg in Hooghalen.

 

De automobilist werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij werd thuis gebracht. De boom werd door de brandweer in stukken gezaagd zodat de weg weer vrij was.

 

Storm Bella zorgt op verschillende plekken voor verkeershinder, omgewaaide bomen en loszittende panelen bij gebouwen.

VRIJDAG 25|12

WESTERBORK - Vrijdagmiddag 25 december rond 14.40 uur heeft een incident plaatsgevonden aan de Boerkamp in Westerbork.

 

De arts van het traumateam werd ingevlogen per helikopter en heeft assistentie verleend aan het ambulancepersoneel. De traumahelikopter was geland in een weiland vlakbij het incident.

 

Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt.

DINSDAG 22|12

NIEUW-BALINGE - Dinsdagmiddag 22 december rond 13.25 uur is brand ontstaan in een container die naast een woning aan de Haarweg in Nieuw Balinge stond.

 

De brandweer werd ingeschakeld om de brand te blussen. Hoe de brand in de container is ontstaan, is niet duidelijk.

VRIJDAG 18|12

ELP - Vrijdagmiddag 18 december rond 12.45 uur was brand ontstaan in een schoorsteen van een woning aan de Schoonloƫrweg - N374 in Elp.

 

De brandweer kwam met meerdere wagens om de brand te kunnen bestrijden. Met behulp van een hoogwerker is de brand bestreden.

Agenda